Lavashells massage is een ontspannende massage die warmte gebruikt, net zoals de bekende Hot Stone massage. Bij een Lava Shell Massage, maakt men gebruik van echte schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren. De warmte komt van binnenuit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout, water en etherische olien.

Lavashells massage

Wanneer ze worden gecombineerd ontstaat er een reactie die voor warmte zorgt tot wel twee uur. In tegenstelling tot de hot stone massage houdt de masseur de schelp in de palm van de hand, en geeft hiermee lichte effeurages.Het is vooral een ontspannende, rustgevende massage en dat is gelijk het verschil met een Hot Stone massage die veel dieper doordringt.De schelpen hebben een rubberen plug in de bodem.Hierin gaat het mengsel dat er voor zorgt dat de schelp warm wordt.

Als u meer wilt weten over onze Lavashell behandeling kunt u dit teruglezen in onze brochure. De brochure kunt u alhier downloaden.
Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met ons, tot ziens, tot gauw!