Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, edoch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix is afgestemd op onze westerse behoefte en bereikt hierdoor een betere en diepere werking. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel massage is met name goed voor

  • Spanningen en stress
  • Maakt spieren soepel
  • Activeert de bloedcirculatie
  • Therapeutische werking
  • Reuma, spit en jicht

Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen wat ondersteunend werkt bij het afvallen en bij het vasthouden van vocht.Daarnaast is de kruidenstempel massage geschikt voor iedereen die eens wil genieten van deze heerlijke massage. Een kruidenstempel massage is een massage met warme kruidenstempels en olie. De kruidenstempels worden met stoom verwarmd en daarna volgens een bepaald patroon op het lichaam geplaatst. Door de warmte trekken de kruiden diep in de huid en geven daar hun helende werking af. Er wordt bij de kruidenstempel massage gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempels. De kruidenstempels bevatten geneeskrachtige kruiden en hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.